Stage

BPV bij Dierenkliniek Hoograven

Wij zijn leerbedrijf voor studenten van de opleiding tot paraveterinair. Incidenteel bieden wij ook wel eens onderdak aan leerlingen van andere opleidingen die een snuffelstage komen doen.

Paraveterinairen

Als je bij ons stage komt lopen gedurende een lange periode, bv. een blokstage, wordt je volgens een vast leerschema ingewerkt tot volwaardige medewerker die alle aspecten van het dierenarts-assistentenwerk uitvoert. Tussendoor is voldoende ruimte gereserveerd om aan je stageopdrachten te werken en je kunt hiervoor voldoende ondersteuning verwachten. Maar de planning voor het doen en uitwerken van de stageopdrachten moet je wel zelf doen. Ons advies is altijd: begin op de eerste dag anders kom je aan het eind in tijdnood.

Als je bij ons stage wilt lopen geven wij er de voorkeur aan dat je aan het Wellantcollege in Houten of het Aeres MBO Barneveld een dagopleiding tot paraveterinair volgt en een blokstage wilt lopen. Dit betekent niet dat als je ergens anders je opleiding doet er bij ons geen stageplaats te krijgen is. Wij volgen echter de tendens om ver in het voren wel voor leerlingen uit Houten of Barneveld te reserveren maar nog niet voor andere leerlingen. Maar zoek je een stageplaats op korte termijn dan verdient het zeker aanbeveling om te bellen of mailen.

Mocht je een langdurige stage bij ons willen lopen dan vragen wij wel vaak of je ter kennismaking een dagje komt meelopen.