Spoedkliniek

Voor spoedeisende gevallen verwijzen wij u graag naar 1 van de volgende 2 klinieken:

Het Evidensia Dierenziekenhuis

Nijverheidsweg 1b
3433 NP Nieuwegein

Deze spoedkliniek voor gezelschapsdieren is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Buiten kantooruren is de spoedkliniek rechtstreeks bereikbaar voor diereigenaren via 030 – 202 70 70. Overdag is behandeling na doorverwijzing door ons ook mogelijk.

De spoedkliniek is vergelijkbaar met de huisartsenpost of EHBO-afdeling voor mensen. De spoedkliniek wordt bemand door een breed team van dierenartsen en paraveterinairen afkomstig uit zowel de verwijskliniek als uit de omliggende dierenartsenpraktijken.

Mits noodzakelijk kan uw dier op de (medium en high care) opname afdelingen worden opgenomen. Er is bij het Evidensia Dierenziekenhuis 24 uur per dag, 7 dagen in de week een dierenarts en/of paraveterinair aanwezig.

Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden-Nederland

Yalelaan 108
3584 CM Utrecht

Neem voor u vertrekt altijd eerst telefonisch contact op via 0900-222 3000, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op de komst van u en uw dier.

De Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden-Nederland staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 09.00 uur de volgende morgen. In het weekend en op feestdagen zijn we 24/7 geopend.

U kunt bij ons terecht met uw:

  • hond
  • kat
  • vogel (inclusief hobbymatig gehouden pluimvee)*
  • klein zoogdier (konijn, knaagdier, fret)*
  • reptiel*
  • amfibie*
    * De spoeddiensten voor deze dieren worden verzorgd in samenwerking met de afdeling Vogels en Bijzondere Dieren.