Het Plan

Want iedereen heeft een plan, maar wij hebben Het Plan

Het Plan is een abonnement voor uw dier, voor de beste preventieve zorg, zonder voor financiële verrassingen te komen staan.

In Het Plan zit een basis gedeelte met daarin de preventieve zorg die uw dier jaarlijks nodig heeft. Uw dier krijgt hierbij op tijd zijn/haar nodige vaccinaties en behandelingen tegen wormen en vlooien. U kunt overigens zelf kiezen welke middelen u wil gebruiken voor uw dier.

Naast dit basispakket zijn er meerdere extra’s te kiezen voor de meest optimale preventieve zorg voor uw dier. U kunt zelf kiezen of en welke extra’s u in Het Plan voor uw dier wil toevoegen.

Hierbij zijn ook kortingen te kiezen bij uw Plan. Bijvoorbeeld voor eventuele extra vaccinaties voor uw dier, denk hierbij aan de Rabiës of de kennelhoest/bordetella enting.

In ons overzicht is te zien dat de korting voor Het Plan wel tot 42% kan oplopen ten opzichte van de normaal gehanteerde tarieven voor dezelfde producten en diensten.

Waarom meedoen met Het Plan?

Preventieve zorg voorkomt veel pijn, leed en hoge kosten. Door een abonnement voor Het Plan af te sluiten krijgt uw dier de preventieve zorg die hij/zij jaarlijks nodig heeft en kunt u eenvoudig de gezondheid van uw dier laten controleren. Ook spreidt u de kosten gelijk over het jaar.

Het Plan is geen verzekering

Met Het Plan worden de kosten gedekt voor preventieve zorg, iets wat meestal niet bij de verzekering gedekt wordt. Een verzekering is voor onverwachte en onvoorziene kosten van uw dier, die soms hoog op kunnen lopen.

Het Plan is echter wel goed te combineren met een verzekering, zodat u niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan voor uw dier.

Meer weten?

Op onze site en in de kliniek is extra informatie beschikbaar voor Het Plan, ook beantwoorden wij graag al uw vragen.

Het inschrijven van Het Plan kan alleen aan de balie.