De kliniek

Wij zijn gevestigd in de wijk Hoograven in zuid-oost Utrecht vlak bij winkelcentrum Smaragdplein. De praktijk bestaat al sinds 1976 maar vanaf 1 augustus 1995 is Guus Blokland de eigenaar. Sindsdien is er veel verbouwd.

In 2005 is eerst het interieur drastisch aangepakt en in 2010 is er aan de achterzijde een ruime opnamefaciliteit gebouwd waardoor dieren op comfortabele wijze enige tijd ter observatie kunnen blijven logeren. En in 2020 hebben wij opnieuw het een en ander aan ons interieur geüpdate.

We kunnen veel dingen zelf doen waardoor lange wachttijden worden voorkomen. Door bijvoorbeeld bloedanalyseapparatuur is de uitslag van een bloedonderzoek meestal binnen een half uur bekend. Ook röntgenonderzoek is vaak klaar terwijl u wacht.

Vrijwel alle weke delen chirurgie kan door ons uitgevoerd worden, alleen voor sommige behandelingen (voornamelijk op botten en gewrichten gebied) zijn wij genoodzaakt te verwijzen naar een specialist.

Wij staan open voor alternatieve diergeneeskunde en kunnen u altijd de weg wijzen want ook deze vormen van diergeneeskunde zijn specialismen. U moet dan denken aan bv. orthomanuele therapie, homeopathie en acupunctuur.