Spoeddienstregeling

De kliniek is in principe 24 uur per dag, ook in het weekend, bereikbaar. Incidenteel zal worden verwezen naar een waarnemend spoedarts. Heeft u buiten de openingstijden een dierenarts nodig, bel dan altijd eerst naar het gewone telefoonnummer (030-2886469). U hoort dan op het antwoordapparaat of u bij ons terecht kunt, wij zijn dan bereikbaar op een 06-nummer.

Het kan voorkomen dat wij de dienst niet zelf doen. In de zomer en in vakantieperiodes zal dat vaker zijn dan anders. Ga in ieder geval niet op eigen initiatief zoeken naar een alternatief. Meestal is dat niet nodig en zeker in een nazorgperiode na een operatie bijvoorbeeld kost dat alternatief onnodig veel geld.

Spoeddienstregeling

Houdt er wel rekening mee dat avond/weekend en nachtconsulten een stuk duurder zijn dan overdag tenzij het behandelingen zijn in het verloop van of voortvloeiend uit eerder ingesteld behandelingen of recente operaties. Voor nabehandelingen en controles wordt overdag immers ook geen consult in rekening gebracht, dat gebeurt buiten openingstijden dus ook niet!

Uiteraard houden ook wij van onze nachtrust dus niet bellen als het niet nodig is wordt wel op prijs gesteld. Maar als u vindt dat u een spoedgeval heeft dan is dat ook een spoedgeval en moet u actie ondernemen. Want stel u belt niet en het gaat fout……………………