Dierenkliniek Utrecht

[one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””]

[fusion_text]

Dierenkliniek in Utrecht

Uw huisdier is een geweldige aanwinst voor de familie. Binnen de korte tijd is uw hond, kat of knaagdier uw beste maatje. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets gebeurt met uw dier.

In dat geval kunt u het beste even naar Dierenkliniek Hoograven in Utrecht komen.

Het ontbreekt in deze vakkundige praktijk niet aan professioneel materiaal en de onderzoeksmethoden zijn erg modern. [/fusion_text][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][/one_half][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

Opnameruimte

Onze opnameruimte is sinds 2010 achter de praktijk gebouwd en dit heeft geresulteerd in een comfortabele opnameruimte. Door de bijzondere kleurstelling heeft de ruimte een rustgevende invloed op de dieren die er in moeten verblijven. De hokken zijn van kunststof en daardoor makkelijk schoon te houden. Er bestaat de mogelijkheid tot lokale verwarming van onderkoelde dieren of van dieren die zichzelf niet op temperatuur kunnen houden.

Tevens is er de mogelijkheid bij ons om de dieren in een zuurstofkooi op te nemen. Dit voorafgaande aan nader onderzoek of na een operatie.

Operatiekamer

De operatiekamer grenst aan de spreekkamer en wordt niet betreden als er geen operaties gaande zijn. Hierdoor is de noodzakelijke hygiƫne ten alle tijden gegarandeerd.

Bij onze dierenkliniek in Utrecht maken wij gebruik van moderne anesthesiemiddelen waaronder gasanesthesie. Zuurstoftoediening is standaard tijdens alle ingrepen. In combinatie met monitoring van ademhaling en hartslag is dit het beste uitgangspunt voor een veilige narcose.

Contact

Voor een behandeling van uw dier nemen wij uitgebreid de tijd. Daarom werken wij nog steeds met spreekuren. Wij merken dat daar behoefte aan blijft en zijn graag bereid in die behoefte te blijven voorzien, ook in de toekomst. U kunt ook een afspraak maken voor een consult aan huis. In spoedeisende gevallen kunt u ook buiten de reguliere openingstijden bij onze dierenkliniek in Utrecht terecht.[/fusion_text][/one_full][button link=”http://dierenkliniekhoograven.nl/contact/” color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”#aa2727|#ef3737″ gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”left” animation_speed=”1″ animation_offset=”” alignment=”” class=”” id=””]Contact[/button][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/one_full]