Het Plan

 

Het Plan is een preventief gezondheidsplan voor uw huisdier. Met Het Plan krijgt uw huisdier de beste preventieve bescherming. 

Want elke praktijk heeft een plan, maar wij hebben Het Plan!

In Het Plan heeft u de keuze over de preventiemiddelen die u voor uw hond of kat wilt gebruiken. U krijgt elke 3 maanden van ons een email dat de door u gekozen middelen klaar staan.

Hiernaast kunt u kiezen voor extra’s als onbeperkt nagels knippen en anaalklieren legen en/ of extra preventieve onderzoeken.

Ook kunt u kiezen voor kortingen op Hill’s Vetessentials voeding, aanvullende vaccinaties en röntgendiagnostiek.

Klik hier voor een overzicht van alle opties en prijzen van Het Plan. Evenals een overzicht van de normale kosten voor de gekozen producten/ diensten en de kosten van Het Plan.

Mocht u interesse hebben in Het Plan kunt u dit vanaf januari bij ons aan de balie afsluiten. Voor vragen kunt u altijd bellen naar 030-2886469 of even bij ons binnen lopen.

HET PLAN IS GEEN VERZEKERING!

Het Plan is niet te verwarren met een dierenverzekering. Een verzekering is voor de momenten dat uw dier plotseling iets overkomt. Het Plan is een preventief zorgplan en zorgt ervoor dat uw dier zijn hele leven lang voorzien is van de beste preventieve behandelingen tegen een aantrekkelijk tarief.