Dierenzorg

Zoals elk mens, is ook elk dier anders. Daarmee vertellen wij u vast niets nieuws. Een dier heeft een eigen karakter en dus ook een unieke en andere aanpak nodig. Wanneer u langskomt bij Dierenkliniek Hoograven, uw dierenkliniek in Utrecht, bekijken we uw dier vanuit no-nonsense optiek. Hier bedoelen wij mee dat vakkundige dierenzorg bieden, dus geen adviezen in de richting van overbodige onderzoeken en onnodige medicijnen.

Dierenzorg

Daarbij maken wij gebruik van een combinatie tussen de wetenschappelijke medische kennis en de kennis van de natuurgeneeskunde. U moet dan denken aan behandelingen met behulp van acupunctuur en chiropractie. Het welzijn van uw dier staat bovenaan en uw mening wordt gerespecteerd. Als u hierover eerlijke en open communicatie verlangt bent u bij dierenkliniek Hoograven aan het juiste adres.

Nieuw

Dierenkliniek hoograven introduceert een abonnementssysteem voor de preventieve zorg van uw huisdier. U betaalt een vast bedrag per maand en wij zorgen ervoor dat uw dier de beste zorg krijgt die u kunt wensen.

Spreekuren

Bent u op zoek naar klantvriendelijke dierenzorg in Utrecht, bij wie zowel uw dier als uzelf zich welkom voelt? Kom dan langs tijdens onze spreekuren. Het overzicht van de beschikbare tijden, ziet u hieronder:

  • ma t/m vr 13:00 – 14:00 en 19:00 – 20:00
  • ma, wo, vr 09:00 – 09:30
  • zaterdag 11:30 – 12:00

Daarnaast is de praktijk voor het maken van afspraken en afhalen van medicijnen en dieetvoer geopend:

  • Op werkdagen 09:00 – 17:00 / 18:30 – 20:00
  • Op zaterdag 11:00 – 12:00

Voor vragen of opmerkingen over dierenzorg kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Indien nodig zullen wij zo spoedig mogelijk een reactie terugsturen.

Contact